Tezos (XTZ) verwachting 2022 – wat gaat de prijs doen?

2022 gaat een bijzonder interessant jaar worden. Vorig jaar was nogal een turbulent jaar, kunnen we wel stellen. De corona pandemie, de Bitcoin halvering en natuurlijk de bull run in de tweede helft van het jaar.

Dit alles heeft uiteraard ook zijn weerslag op altcoins. Gaan deze coins zich herstellen van de nu al bijna 3 jaar durende bear market? Zijn altcoins uberhaupt nog wel relevant? En in hoeverre is het realistisch om te wachten op een nieuw ‘alt seizoen’?

Kijken we naar Tezos dan zien we uiteraard meteen de enorme ontwikkeling die deze coin heeft doorgemaakt in de periode januari-februari 2020. In deze periode klom de waarde van XTZ met liefst 300%. Gaat dit een voorbode zijn voor wat gaat komen in 2021? Wij denken van wel.

Tezos is al tijden een van de coins waarin wij het meeste potentie zien en het heeft er alle schijn van dat 2021 een uitstekend jaar gaat worden voor cryptocurrencies. Mocht dit inderdaad zo zijn dan zien wij Tezos als een van de frontrunners.

Het project heeft een zeer gedegen technische basis en staat op de radar van veel belangrijke technische analisten.

Onze prijsverwachting voor Tezos in 2022: $6,50.

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals XTZ?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht