30 september 2020

VeChain prijsverwachting 2020 – Wat kunnen we verwachten?

Het gaat een bijzonder interessant jaar worden. In 2020 gaat de Bitcoin halvering plaats hebben. Dat is opzichzelf al een artikel en uitleg waard maar het is tegen die tijd ook nog eens 3 jaar geleden dat Bitcoin een All Time High aantikte (20k in november 2017). Er heeft nog nooit zoveel tijd tussen hoogtepunten gezeten.

Dit alles heeft uiteraard ook zijn weerslag op altcoins. Gaan deze coins zich herstellen van de nu al twee jaar durende bear market? Zijn altcoins uberhaupt nog wel relevant? En in hoeverre is het realistisch om te wachten op een nieuw ‘alt seizoen’?

Kijken we naar VeChain dan valt het op dat het herstel in 2019 relatief zwak is geweest. Sterker nog; het is VeChain op geen enkel moment gelukt om een overtuigende run neer te zetten die vervolgens ook daadwerkelijk stand hield. Dat is ronduit teleurstellend te noemen.

Dat neemt niet weg dat wij nog steeds geloven in VeChain op de lange termijn. De partners die ze aan zich hebben weten te binden zijn nog steeds dolenthousiast en dat wil wat zeggen. Natuurlijk is het niet zo VeChain een ‘gebakken lucht project’ is, zoals zovele in de cryptowereld. Er wordt daadwerkelijk gebruikt gemaakt van de blockchain van VeChain al is dat momenteel nog in beperkte mate.

Het is wel duidelijk dat VeChain toekomst heeft maar 2020 is wel een redelijk do-or-die jaar voor de cryptocoin. Het kan niet langer blijven hopen op toekomstig gebruik en toekomstige waarde, deze waarde zal in bepaalde mate ook in dit jaar te zien moeten zijn.

Wij verwachten echter dat dit gaat gebeuren. We zien een stevige stijging voor VET in het vooruitschiet.

Onze prijsverwachting voor VeChain in 2020: $0,03.

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals VET?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht