Waar kun je Bitcoin Cash kopen en wat is de beste wallet?

Bitcoin Cash is waarschijnlijk de meest bekende van alle zogeheten forks, afsplitsingen van een blockchain. Het is een nogal controversieel project. Waar kun je Bitcoin Cash kopen en wat is de beste Bitcoin Cash wallet? Dat lees je in dit artikel.

Wat is de beste Bitcoin Cash wallet?

Exchanges zijn over het algemeen nog steeds een centraal doelwit voor hackers en criminelen. Daarom wil je als het even kan je Bcash opslaan in een wallet waarvan jij zelf de private keys in je bezit hebt.

Gebruik exchanges alleen om op te handelen, niet voor opslag van cryptovaluta!

beste bcash wallet

Bitcoin Cash wordt ondersteund door de populairste hardware wallet, de Ledger Nano S. Dit is helaas wel een relatief prijzige optie, maar als je het geld ervoor hebt is het absoluut de meest veilige optie als het aankomt op het opslaan van crypto. Een hardware wallet slaat de private keys van je wallet op op het apparaatje zelf, waarmee het risico op hacks geëlimineerd wordt.

Als je niet kiest voor een hardware wallet, dan is de officiële Bcash wallet je beste optie. Dit is een stukje software dat zowel Bcash als de originele Bitcoin ondersteund. Het wordt uitgebracht in een desktop versie en in een mobiele applicatie. Let er wel zeer goed op dat je geen Bitcoin naar een Bitcoin Cash wallet verstuurt. Dit zijn 2 totaal verschillende projecten met een helaas erg verwarrende naam. Wil je hier wat meer informatie over hebben dan kunnen we je dit artikel aanbevelen.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht