Waar kun je NEO kopen? En wat is de beste NEO wallet?

NEO is het crypto project dat ook vaak het Ethereum van China wordt genoemd. Het is dus een smart contract platform waarop decentrale applicaties ontwikkeld kunnen worden. Maar waar kun je NEO kopen en wat is de beste NEO wallet? Dat gaan we je in deze post uitleggen.

Als je meer informatie wilt hebben over wat NEO precies is en hoe het werkt, bekijk dan eens ons aparte artikel daarover. Hierin gaan we wat dieper in op de ‘NEO materie’

Wat is de beste NEO wallet?

Hoe veilig platformen als Litebit, Coinbase of Bitvavo ook zijn, je wilt het allerliefst toch de volledige controle over je cryptovaluta. Aanbieders van cryptocoins zijn nog steeds een soort banken waarbij je je coins uit handen geeft.

Een van de redenen waarom crypto zo populair is geworden is het feit dat je de volledige controle over je eigendom in eigen handen kan nemen. Daarnaast blijven centrale punten een mikpunt voor hackers.

Als het aankomt op exchanges dan kunnen we je eigenlijk alleen maar het volgende advies meegeven:

Gebruik exchanges alleen om op te handelen, niet voor opslag van cryptovaluta!

Exchanges zijn al veelvuldig gehackt en je kunt er het beste alleen een klein gedeelte van je crypto bezit op hebben staan (als je er mee wilt handelen).

beste NEO wallet

De populaire hardware wallet Ledger Nano S ondersteunt NEO en is hiermee meteen de makkelijkste en veiligste optie als het aankomt op het opslaan van je NEO. Het is helaas wel een relatief prijzige aangelegenheid, want een Ledger Nano S kost je een kleine 100€. Wij denken dat dit een goede investering is voor elke cryptobezitter maar we snappen ook dat er mensen zijn die de voorkeur geven aan andere opties.

Als het aankomt op een software wallet dan bevelen we de NEON wallet aan. Hier kun je eenvoudig je NEO mee beheren en ook de daaruit voortvloeiende GAS. Die laatste is de valuta waar de NEO blockchain op loopt. Mocht je willen weten hoe je de NEON wallet installeert en hoe je hiermee GAS en NEO beheert? Bekijk dan even deze video daarover.

 

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht