Waar kun je Monero kopen? En wat is de beste Monero wallet?

Monero is veruit de meest populaire privacy coin van dit moment. Met Monero is het mogelijk transacties te voltrekken in volledige anonimiteit. Het vervult hiermee een belangrijke functie, want niet iedereen zit te wachten op de volledig openbare blockchain van bijvoorbeeld Bitcoin. Waar kun je Monero kopen en wat is de beste Monero wallet? Dat lees je allemaal in dit artikel.

Wil je nog meer weten over wat Monero is en hoe het werkt bekijk dan zeker eens deze post.

Wat is de beste Monero wallet?

Als je de keuze hebt is het altijd beter om je cryptovaluta in eigen beheer te hebben, oftewel in een wallet te hebben. Aanbieders van cryptovaluta en zeker exchanges zijn logischerwijs een doelwit voor hackers, het zijn centrale punten waar eventueel een grotere buit te behalen is dan bij een individuele wallet.

Nu zijn aanbieders als Coinbase of Bitvavo nog nooit gehackt, voor exchanges kun je niet bepaald het zelfde zeggen.

Gebruik exchanges dus alleen om op te handelen, niet voor opslag van cryptovaluta!beste Monero XMR wallet

Ondanks dat Monero zo populair is wordt het nog niet ondersteund door de twee grootste aanbieders van Hardware Wallets (Ledger en Trezor). Je zult het dus moeten doen met een alternatief. Gelukkig is de officiële Monero wallet erg handig in gebruik. Dit is een desktopwallet, oftewel een stukje software dat je zult moeten downloaden en installeren. Dit kun je hier doen.

Mocht je op zoek zijn naar een mobiele wallet, dan kunnen we je MyMonero aanraden. Deze wallet wordt ook op de site van Monero zelf aangeraden. Je hebt er binnen een mum van tijd een wallet aangemaakt die vervolgens veilig je coins opslaat.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht