Waar kun je NEM kopen? En wat is de beste NEM wallet?

NEM staat voor New Economic Movement. Het is een blockchain project dat gebruik maakt van het zogeheten Proof of Importance principe om consensus (overeenstemming) op de blockchain te bereiken. Het is al tijden een van de populairste cryptovaluta’s. Waar kun je NEM kopen en wat is de beste NEM (XEM) wallet? Dat lees je in deze post.

Als je wat meer informatie wilt hebben over wat NEM precies is en hoe het werkt dan kunnen verwijzen we je graag naar dit artikel.

Wat is de beste NEM wallet?

Het is altijd beter om je cryptovaluta in eigen beheer te hebben. Dit wil zeggen dat je zelf je eigen wallet creert en hiervoor de private keys in eigen bezit hebt. Crypto aanbieders als Coinbase, Litebit en Bitvavo zijn veilig maar nog steeds een centraal doelwit voor hackers. Deze zullen het eerder gemunt hebben op een grote speler dan op individuele wallets.

Als het op exchanges aankomt dan kunnen we kort zijn: bewaar hier niet (al) je cryptovaluta. Exchanges worden nou eenmaal gehackt. Als je enigszins geinteresseerd bent in NEM zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat de Japanse exchange Coincheck in januari werd gehackt. Hierbij werd voor meer dan $500 miljoen(!) aan XEM buit gemaakt.

Gebruik exchanges alleen om op te handelen, niet voor opslag van cryptovaluta!beste nem xem wallet

De beste wallets worden natuurlijk (bijna altijd) gemaakt door de developers van het project zelf. Zo ook in het geval van NEM. De officiële XEM wallet is hier te vinden. Deze is beschikbaar in zowel een Windows, Linux als OsX variant. Deze wallet wordt ook ondersteund door hardware wallet Trezor waardoor je dus nog eens een extra veiligheidslaag boven op de normale beveiliging legt.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht