Waar kun je Qtum kopen? En wat is de beste Qtum wallet?

Qtum is een blockchain project dat afkomstig is uit Singapore. Het omschrijft zichzelf als ’the best of both worlds’. Het wil zowel Ethereum als Bitcoin-achtige functionaliteit aanbieden op zijn blockchain. Waar kun je Qtum kopen en wat is de beste Qtum wallet? Dat gaan we je nu uitleggen.

Als je meer informatie wilt hebben over wat Qtum nou precies is en hoe het werkt, bekijk dan zeker eens onze aparte uitleg daarover.

Wat is de beste Qtum wallet?

Ook al zijn aanbieders als Litebit, Bitvavo en Coinbase goed beveiligd; je hebt toch altijd liever je bezit in eigen beheer. Dat wil zeggen in een wallet waarbij jij de controle hebt over de private keys.

Voor wat betreft exchanges moet je zeker op je hoede zijn. Exchanges zijn al vaker gehackt. Het is veiliger om je crypto gewoon in een wallet te bewaren.

Gebruik exchanges alleen om op te handelen, niet voor opslag van cryptovaluta!beste NEO wallet

Qtum wordt ondersteund door de Ledger Nano S. Dit is op dit moment veruit de meest populaire hardware wallet. Een hardware wallet is een apparaatje dat jouw private keys offline haalt, waardoor je crypto alleen kan worden bereikt door middel van de hardware wallet. Dit is de veiligste manier van opslag.

Dit is helaas wel een relatief prijzige optie, maar als je het geld ervoor hebt is het absoluut de meest veilige optie als het aankomt op het opslaan van crypto.

Mocht je gebruik gaan willen maken van een software wallet dan kunnen we je de officiële Qtum wallet aanraden. Deze wallet is ontwikkeld door het team achter Qtum en dat is natuurlijk (in bijna alle gevallen) de beste optie. Naast een desktop wallet is er ook nog eens een mobiele wallet en een web-wallet (via Chrome), de keuze is bij Qtum dus reuze.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht