Waar kun je Verge kopen? En wat is de beste Verge wallet?

Verge is een van de nieuwere zogeheten privacy coins op de markt op dit moment. Het onderscheidt zich door zijn Wraith Protocol waarmee gebruikers de mogelijkheid hebben om transacties al dan niet in volledige anonimiteit te voltrekken op een aparte blockchain. Waar kun je Verge kopen en wat is de beste Verge wallet om je XVG in op te slaan? Dat ga je lezen in deze post.

Wil je meer informatie over Verge als project bekijk dan dit artikel.

Wat is de beste Verge wallet?

De hierboven beschreven aankoop opties bieden allemaal de mogelijkheid om je crypto op te slaan. Toch wil je het liefst je coins helemaal in eigen beheer hebben. Wat we hiermee bedoelen is een wallet waarbij je zelf je private keys in bezit hebt.

Een exchange zoals Binance, of aanbieders van crypto zoals Bitvavo of Litebit zijn nog steeds centrale mikpunten voor hackers en andere criminelen.

Gebruik exchanges alleen om op te handelen, niet voor opslag van cryptovaluta!beste verge xvg wallet

De beste Verge wallet is naar onze mening de wallet die het Verge team zelf ontwikkeld heeft. Deze kun je op deze pagina van de Verge website vinden. Deze wallet is in meerdere versies te verkrijgen, zowel als een mobiele applicatie als een desktop variant voor zowel Windows, Linux als OsX. In deze wallet heb je vervolgens dan ook de beschikking over het Wraith Protocol, het facet waarmee Verge zich onderscheid van andere privacy coins.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht