Waar kun je Verge kopen? En wat is de beste Verge wallet?

Verge is een van de nieuwere zogeheten privacy coins op de markt op dit moment. Het onderscheidt zich door zijn Wraith Protocol waarmee gebruikers de mogelijkheid hebben om transacties al dan niet in volledige anonimiteit te voltrekken op een aparte blockchain. Waar kun je Verge kopen en wat is de beste Verge wallet om je XVG in op te slaan? Dat ga je lezen in deze post.

Wil je meer informatie over Verge als project bekijk dan dit artikel.

Waar kun je Verge kopen? En hoe werkt dit?

Verge is, ondanks zijn relatief kleine marketcap een van de populairdere cryptovaluta’s. Privacy coins doen het al tijden goed in crypto land en Verge heeft dan ook een flinke groei doorgemaakt in 2017. Dit heeft er onder andere geresulteerd dat het vrij makkelijk is om Verge te bemachtigen.

Op de Nederlandse website Bitvavo kun je makkelijk XVG kopen met euro’s via iDeal. De coins worden vervolgens veilig opgeslagen bij Bitvavo. Je kunt hier meerdere coins tegelijk opslaan, dus je hebt meteen een goed inzicht in je portfolio. Als je al een wallet hebt kun je ook gebruik maken van Litebit, deze site heeft een nog groter aanbod aan crypto en je kunt hier je crypto dus ook nog eens rechtstreeks naar je wallet versturen.

Als je echt de scherpste prijzen wilt en je wilt gaan handelen in XVG, dan moet je naar een exchange toe. Als je deze site vaker bekijkt zal het je ongetwijfeld zijn opgevallen, wij zijn ‘fan’ van Binance. Dit is een van de jongere exchanges maar de site doet een paar dingen heel erg goed. De site is gebruiksvriendelijk en heeft ook nog eens een erg fijne mobiele applicatie. Daarnaast heeft het Binance team al meerdere malen laten zien goed te kunnen communiceren met de achterban.

Het nadeel van de meeste exchanges (Binance dus ook) is dat je er niet makkelijk met euro’s terecht kunt. Je zult dus altijd eerst cryptovaluta naar Binance moeten sturen, deze kun je vervolgens omruilen voor XVG. Hoe je dit precies doet kun je lezen in onze de Binance handleiding.

Wat is de beste Verge wallet?

De hierboven beschreven aankoop opties bieden allemaal de mogelijkheid om je crypto op te slaan. Toch wil je het liefst je coins helemaal in eigen beheer hebben. Wat we hiermee bedoelen is een wallet waarbij je zelf je private keys in bezit hebt.

Een exchange zoals Binance, of aanbieders van crypto zoals Bitvavo of Litebit zijn nog steeds centrale mikpunten voor hackers en andere criminelen.

Gebruik exchanges alleen om op te handelen, niet voor opslag van cryptovaluta!beste verge xvg wallet

 

De beste Verge wallet is naar onze mening de wallet die het Verge team zelf ontwikkeld heeft. Deze kun je op deze pagina van de Verge website vinden. Deze wallet is in meerdere versies te verkrijgen, zowel als een mobiele applicatie als een desktop variant voor zowel Windows, Linux als OsX. In deze wallet heb je vervolgens dan ook de beschikking over het Wraith Protocol, het facet waarmee Verge zich onderscheid van andere privacy coins.

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *