Prijsverwachting Wanchain (WAN) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Wanchain in 2018? We nemen aan dat bijna iedereen die zich bezighoudt met cryptovaluta zich op een bepaald moment gaat afvragen wat de prijs van zijn of haar bezit gaat doen. Dat is precies wat we in de post willen bespreken. We zullen onze verwachting uitspreken over de prijs van Wanchain (WAN) in 2018.

Wat is Wanchain?

De Wanchain ICO was een van de meest gehypte van 2017. Het project onderscheid zich onder andere door zijn interoperabiliteit (mogelijkheid tot communicatie tussen meerdere blockchains), anonieme transacties en smart contracts. Het pakt dus de beste onderdelen van bepaalde blockchain projecten en probeert deze in 1 soort ‘protocol’ onder te brengen. Erg ambitieus en vooruitstrevend dus.

Wat verwachten wij van de koers van Wanchain in 2018?

Natuurlijk zullen wij de eerste zijn die toegeven dat we absoluut geen waarzeggers zijn. We kunnen beter niet spreken van een voorspelling maar liever van een verwachting.

Dat gezegd hebben we denken we dat Wanchain een zeer sterk 2018 gaat hebben. Het heeft voor het project even geduurd voor het op grote exchanges te verkrijgen was en toen dat eindelijk het geval was, was de markt ook nog eens heel erg negatief gestemd. Wanchain lijkt hier echter overheen zijn gekomen en nu kan de weg omhoog worden ingezet. prijsverwachting Wanchain 2018

Onze verwachte prijs van Wanchain in 2018: $4,25-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Wanchain in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies –

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht