26 mei 2020

Wanchain (WAN) te koop op Binance

Wanchain, al tijden een van de meest gehypte cryptocoins, is vanaf vandaag te verkrijgen op Binance. De exchange voegt geregeld coins toe aan haar assortiment en Wanchain is de laatste die wordt toegevoegd aan de flinke lijst van cryptovaluta’s die te verhandelen zijn op Binance.

De nieuwe ‘listing’ werd als eerste aangekondigd op het Twitter account van de exchange. In de reacties op deze tweet werd natuurlijk enthousiast gereageerd op dit nieuws. Er werd namelijk al erg lang op gewacht. Zo lang zelfs dat mensen de coin de bijnaam #whenchain gingen geven. Nu is de currency dus eindelijk te koop op een van de grootste handelsplatformen in de cryptowereld.

Wat is Wanchain?

Wanchain is in de basis een ‘cross-chain-protocol’. Volgens het bedrijf gaat de economie verder digitaliseren door de opkomst van cryptovaluta en is het nodig dat we deze makkelijk met elkaar kunnen uitwisselen. Daarnaast biedt het de mogelijkheid ICO’s te lanceren, privacy en smart contract functionaliteit. Zo komt er onder andere een gedecentraliseerde exchange en een multicoin wallet.

Het project is in januari 2018 live gegaan, wat wil zeggen dat het een eigen blockchain heeft met een eigen valuta. Voorheen was het nog een ERC20 token. Op Binance is dan ook de nieuwe, eigen currency te koop en niet de ERC20 token. Hou hier rekening mee bij het eventuele storten of opnemen van de valuta, want je kunt deze dus niet naar (en vanuit) een Ether wallet sturen.

De handel in de nieuwe coin ging vanaf vanmorgen 07:00 Nederlandse tijd live en sindsdien wordt er flink in gehandeld op Binance.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?
Maak gratis een account aan bij Bitvavo!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht

Secured By miniOrange