Zcash (ZEC) verwachting 2021/2022 – wat gaat de prijs doen?

Wat verwachten wij van de prijs van Zcash in 2021? Het is altijd interessant om in de gaten te houden wat de koers van een bepaalde cryptocoin gaat doen naar verloop van tijd. Hou er rekening mee dat je in deze post geen beleggingsadvies vindt maar slechts onze persoonlijke mening.

Wat gaat de koers doen in 2021?

Wat is Zcash en wat is onze prijsverwachting?

Zcash is een van de vele privacy coins die er momenteel ‘in omloop’ zijn. De voornaamste concurrentie voor de digitale munt bestaat uit Monero en Dash.

Privacy wordt steeds belangrijker, kijk bijvoorbeeld eens naar wat de Chinese overheid doet of de hoeveelheid data die bedrijven als Google, Microsoft en Apple van je bezitten.

Privacy is nu eenmaal een hot topic en dat zal ook in 2019 zo zijn, sterker nog het zal bij steeds meer mensen hoog op de agenda gaan komen.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Zcash in 2021

Zcash zal zich naar onze mening in 2019 enigszins gaan herstellen van het zeer tegenvallende jaar 2018. Daar zijn een aantal redenen voor aan te wijzen. Zo is de coin sinds kort te verkrijgen op Coinbase, wat de bekendheid en de liquiditeit alleen maar ten goede zal komen.

Daarnaast is privacy simpelweg een steeds belangrijker wordend thema en dat is iets waar coins als Zcash op kunnen meeliften dan wel zich mee kunnen onderscheiden.

Toch is de concurrentie (met name in de vorm van Monero) zeer sterk vertegenwoordigd en zien we in 2019 geen enorme groei weggelegd voor Zcash.

prijsverwachting Zcash 2019

Onze verwachte prijs van Zcash in 2021: $130,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Zcash in 2019! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies –

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht