Prijsverwachting Zilliqa (ZIL) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Zilliqa in 2018? Vrijwel iedere investeerder in cryptovaluta is op een bepaald moment nieuwsgierig naar de waarde van zijn investering naar verloop van tijd. Dat is precies wat we in de post willen bespreken. We zullen onze verwachting uitspreken over de prijs van Zilliqa (ZIL) in 2018.

Wat verwachten wij van de koers van Zilliqa in 2018?

Natuurlijk zullen wij de eerste zijn die toegeven dat we absoluut geen waarzeggers zijn. We kunnen beter niet spreken van een voorspelling maar liever van een verwachting.

Wij verwachten van veel van de ‘Ethereum Killers’ nog steeds goede dingen in 2018 en dat is niet anders voor Zilliqa. Het team achter de coin is zeer capabel, de techniek is innovatief en modern. Uiteraard is de competitie niet mals op het gebied van smart contract platformen maar zeker in 2018 gaat er nog voldoende ruimte zijn voor een veelvoud aan dit soort coins.

Uiteindelijk zal hierbij wel degelijk het kaf van het koren worden gescheiden maar dat is naar onze mening vooralsnog lange termijn denken.
prijsverwachting Zilliqa 2018

Onze verwachte prijs van Zilliqa in 2018: $0,20-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Zilliqa in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht